Politic

Deputat rus: Accidentul lui Dodon nu a fost întâmplător, ar putea fi un atentat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulți politicieni importanți din Rusia, inclusiv președintele „Partidului Rusia Corectă”, Serghei Mironov au comentat accidentul în care a fost implicat președintele Republicii Moldova și Igor Dodon împreună cu familia sa.

Politicianul a atras atenția la momentul straniu al accidentului care a apărut în secvența video devenită virală pe internet. Serghei Mironov a amintit că Dodon este unu politician pro-rus, iar viziunile sale nu sunt acceptate de către toate forțele politice din Republica Moldova.

Judecând după secvența video de la locul accidentului, acesta a fost unul neclar. Nu trebuie să excludem că ar fi fost vorba de un atentat la viața președintelui. Este cunoscut faptul că președintele care vine din PSRM este unul pro-rus, iar mulți politicieni sunt împotriva acestui curent”, a scris Mironov pe Facebook.

Acesta i-a mai urat lui Dodon însănătoșire grabnică și l-a asigurat că poporul rus îl susțin. „Îi urez revenire grabnică aliatului nostru. Domnule Dodon, suntem împreună cu dumneavoastră în aceste momente dificile. Ne rugăm pentru sănătatea dumneavoastră și a familiei.” a mai menționat politicianul rus.

loading...

Comments are closed.