Politic

Deputat: Sute de locuri de muncă ar putea fi deschise la Drochia prin construirea unei Zone Economice Libere

Pinterest LinkedIn Tumblr

O nouă zonă economică liberă ar putea fi dechisă, la Drochia. Inițiativa aparține deputatului democrat Corneliu Padnevici. În cadrul forumului PDM de la Drochia acesta a declarat că poartă discuții în acest sens cu Ministerul Economiei, după care va căuta și investitori.

Deputatul spune că nu poate spune cu siguranță câte locuri de muncă vor fi deschise. „În dependenţă de investitorul, vom negocia sau cel, care va dori să vină aici cu o investiţie. Dar sunt sigur că toţi investitorii vin cu sute de locuri de muncă, aşa cum a fost demonstrat în diferite zone ale ţării noastre”, a precizat Corneliu Padnevici, preşedintele OT Drochia a PDM, transmite Publika.

La rândul său, președintele consiliului raional Drochia, Ion Dascăl a spus că susţine că în ultimii ani, în nivelul de viaţă în regiune s-a îmbunătăţit considerabil datorită proiectelor realizate de către guvernare.

În raionul Drochia au fost reparate de 72 de milioane de lei drumuri, care până acum dacă se repara 9 – 10 milioane anual. A fost renovat Centrul Medicilor de Familie datorită guvernării. Şi Centrul Multifuncţional , care a fost deschis acum la Drochia. Este un lucru binevenit, chiar vin zi de zi bătrânii la Consiliu şi îmi mulţumesc pentru ceea ce a făcut guvernarea”, a precizat Ion Dascăl, preşedintele raionului Drochia.

În cadrul aceluiaşi eveniment, peste 150 de oameni au devenit membri ai Partidului Democrat. Rând pe rând, aceştia şi-au primit carnetul.  Organizaţia Teritorială Drochia a Partidului Democrat din Moldova numără în jur de 3500 de membri.

loading...

Comments are closed.