Deputații BCS au decis să doneze salariul pentru o zi. Detalii

Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, PSRM

Astăzi, în cadrul ședinței plenare a legislativului, Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului și președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a făcut o solicitare către Guvernul Moldovei pentru acordarea unui sprijin financiar familiei lui Petru Pușcov. Pușcov, un cetățean moldovean din satul Colibabovca, raionul Leova, a decedat în Israel la 11 octombrie curent, lăsând în urmă trei copii orfani, cu vârstele de trei, șapte și nouă ani.

Batrîncea și deputații BCS au decis să doneze salariul pentru o zi de lucru pentru ajutorarea acestei familii în suferință.

”Astăzi, în cadrul ședinței plenare a legislativului, Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a solicitat Guvernului să acorde un sprijin financiar familiei cetățeanului moldovean Petru Pușcov, originar din satul Colibabovca, raionul Leova, care a decedat în Israel la 11 octombrie curent și a lăsat în urma sa trei copii orfani, de trei, șapte și nouă ani.

Vlad Batrîncea a mai anunțat că deputații BCS au decis să doneze salariul pentru o zi de lucru familiei respective”, a comunicat PSRM.

Total
0
Shares
Total
0
Share