Deputații din echipa lui Ilan Șor vor cere guvernării PAS să dea socoteală: ”O să protestăm chiar și în Parlament!”

Reprezentanții echipei lui Ilan Șor vor cere guvernării PAS să dea socoteală, la fiecare ședință a Parlamentului, cu privire la proiectele abuzive pe care le implementează. Anunțul a fost făcut de către deputatul Marina Tauber la protestul antiguvernamental desfășurat astăzi în fața clădirii Legislativului, la inițiativa partidului „Renaștere”.

Protestul susținut de Partidul Politic „Șor”, s-a desfășurat concomitent cu prima ședință a Parlamentului din sesiunea de primăvară-vară.

Deputatul Marina Tauber a ținut un discurs în fața manifestanților, care au venit la Chișinău să spună un nu ferm guvernării PAS și să sceară organizarea alegerilor anticipate. Parlamentara susține că în urma întâlnirilor cu simpatizanții și activiștii Partidului „Șor” din teritoriu a înțeles că cetățenii așteaptă din partea formațiunii mai multă informație cu privire la activitatea Parlamentului. Așa că reprezentanții echipei lui Ilan Șor vor cere socoteală de la partidul de guvernământ la fiecare ședință plenară.

„Am venit astăzi în fața Dumneavoastră să spunem că vom solicita de fiecare dată de la partidul de guvernământ PAS un raport concret despre ceea ce se întâmplă la fiecare ședință a Parlamentului. De astăzi noi o să vă informăm și mai activ despre ceea ce se întâmplă în clădirea Parlamentului, în clădirea Președinției și vom cere iarăși și iarăși demisia in corpore a tuturor guvernanților: și a Parlamentului, și a Președinției, și a Guvernului, și a tuturor celor care au capturat statul nostru”, a declarat Marina Tauber.

Parlamentara a atras atenția că țara a ajuns într-o situație dezastruoasă sub guvernarea PAS.

„Prețurile cresc în fiecare zi – salariile și pensiile nu. Credite sunt luate la pachet în fiecare săptămână. Dacă va fi nevoie, împreună cu colegii o să protestăm chiar și în Parlament împotriva acestor fărădelegi și împotriva acestor proiecte de legi care de fiecare dată sunt impuse de partidul PAS și personal de Maia Sandu. Nu vom permite ca această clădire a Parlamentului să slujească intereselor altor țări, pentru că trebuie să lucreze în beneficiul Moldovei și vom lupta pentru acest lucru”, a remarcat politiciana.

Și deputatul Vadim Fotescu a declarat că fracțiunea „Șor” va fi o portavoce a poporului în Parlamentul Republicii Moldova.

„Vom merge în Parlament pentru a vorbi încă o dată despre faptul că legile pe care le promovează PAS nu au nimic comun cu bunăstarea cetățenilor și problemele sociale și economice cu care se confruntă oamenii. Jos PAS!”, a declarat Vadim Fotescu.

Deputatul Reghina Apostolova a spus că fracțiunea „Șor”va deveni coșmarul majorității PAS în actuala sesiune parlamentară.

„Noi le vom spune oamenilor adevărul, de aici, din Parlament, unde am fost delegați de către cetățeni. Noi vom spune cu voce tare despre fiecare ilegalitate pe care o comite regimul PAS și nu ne va opri nici închiderea microfoanelor, nici amenințările lor, absolut nimic. Noi vom servi interesului cetățeanului vom opri tentativele guvernării de a fura, vinde și distruge țara”, a spus Apostolova.

Sesiunea ordinară de primăvară-vară a Parlamentului a început astăzi și va dura până cel târziu la sfârșitul lunii iulie, când deputații vor pleca în vacanță.

Total
0
Shares
Total
0
Share