Politic

Deputații lui Candu o susțin pe candidata lui Șor. Anunțul lui Grigore Repeșciuc, după ce alți colegi au anunțat că trec de partea Violetei Ivanov

Pinterest LinkedIn Tumblr

Încă un deputat al fracțiunii „Pro Moldova” spune că o va susține pe candidata Partidului „Șor” Violeta Ivanov la alegerile prezidențiale. Este vorba despre parlamentarul Grigore Repeșciuc. Legislatorul a făcut un anunț în acest sens pe pagina sa de Facebook.

„Consider că Pro Moldova a avut cel mai bun canditat la prezidențiale. Andrian Candu a fost eliminat din cursa electorală fraudulos şi abuziv, cu încălcarea tuturor normelor şi drepturilor. Totuşi, nu ne-am oprit şi adevărul urmează să triumfe după verdictul instituțiilor internaționale, însă până atunci este nevoie de luat o decizie pentru scrutinul din noiembrie. O cunosc de mulți ani pe doamna Violeta Ivanov. Am fost colegi și rămânem a fi în cadrul Legislativului. Este un politician bine pregătit și cumpătat. Are un mesaj bine calculat și gândit. A deținut mai multe funcții publice, în care s-a afirmat ca un bun profesionist şi specialist competent. Este omul care se potrivește la funcția de șef de stat, pentru că înțelege și știe ce are de făcut. Și ceea ce este și mai important – vrea să facă. Există toată certitudinea că va fi președintele potrivit pentru această ţară. Pentru că Moldova are nevoie de schimbare”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Amintim că și deputații grupului „Pro Moldova” Corneliu Padnevici și Gheorghe Brașovschi au anunțat, prin postări pe Facebook, că o susțin pe candidata Partidului „Șor” la alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov.

Sursa: tv8.md

loading...

Comments are closed.