“Deputații PAS au luat în mâini armele automate. Pentru ce se pregătesc: pentru război sau pentru pace?”, se întreabă Marina Tauber

Deputatul în Parlamentul Moldovei, secretarul executiv al comitetului executiv al blocului politic “Victorie”, Marina Tauber, a criticat acțiunile autorităților de a achiziționa armament american și de a organiza noi exerciții militare în țară.

Acum, la exerciții participă și deputații PAS. În sensul direct al cuvântului, Boris Marcoci a luat arma automată în mână.

“Uniunea Europeană înseamnă pace” – declară Maia Sandu și cumpără arme ruginite de sute de milioane de lei și radare de care nimeni nu are nevoie”, a declarat Tauber.

Deputatul a remarcat că instituțiile media controlate de PAS continuă să mintă cetățenii, susținând că “totul este ca de obicei, exerciții militare în fiecare săptămână – așa se întâmplă întotdeauna”. Marina Tauber atrage atenția regimului de la guvernare asupra acestui fapt – că doar astfel de pregătiri militare nu au avut loc niciodată în Moldova.

“În fiecare săptămână ba este NATO, ba sunt exerciții românești, ba sunt militari polonezi, ba sunt parașute. Pentru ce vă pregătiți, pasiștilor? Pentru război sau pentru pace? Deși, ce rost are să adresăm această întrebare marionetelor Occidentului. Că doar, de la venirea lui Sandu, puterea în Moldova nu este capabilă să ia decizii pe cont propriu”, a declarat Tauber.

Total
0
Shares
Total
0
Share