Politic

Deputații PAS încearcă să blocheze proiectul Partidului „ȘOR”, care prevede acordarea unei alocații în mărime de 10 mii de lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputații PAS încearcă să blocheze cu orice ocazie proiectul Partidului „ȘOR”, care prevede acordarea unei alocații unice cetățenilor, în valoare de 10 mii de lei, pentru a putea face față scumpirilor și facturilor tot mai mari.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Și, așa cum le stă bine lor, în loc să facă ceva constructiv și să ofere soluții la toate problemele și crizele care au lovit țara, dezgroapă subiectul miliardului. Și o fac doar pentru a arunca acuzații nefondate și a-și masca propriile frustrări și incompetențe.

Iar pe post de trompetă în orchestra populiștilor de la PAS s-a evidențiat din nou „iubitul nostru coleg Dumitru Alaiba”, care nu scapă nicio ocazie să ne amintească despre faptul că, în 2013, la BEM totul era bine.

Da, era tare bine pentru voi, atunci când PLDM-ul vostru adorabil din care făceați parte a acordat garanțiile de stat și a scos miliardul din buget. După care ați împărțit banii și i-ați băgat în buzunare.

Acum, Dumitru Alaiba se laudă pe Facebook că PAS a acordat un număr record de compensări păturilor vulnerabile. Cât de penibili și mincinoși sunteți. Domnule Alaiba, le-ați făcut oamenilor un miliard de promisiuni în campanie, iar de când ați ajuns la guvernare ați făcut un miliard de prostii și ați generat un miliard de probleme. Și, la fel ca în 2013, le spuneți oamenilor că totul va fi bine. Diferența e că astăzi nimeni nu mai crede în minciunile și aberațiile voastre.

Autor: Marina Tauber, deputat al Partidului Șor

loading...

Comments are closed.