Alte știri

Deputații PRO MOLDOVA au părăsit partidul din cauza creditelor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Câțiva foști deputați ai Partidului Democrat, care au aderat la Pro Moldova, iar mai apoi s-au alăturat Platformei Parlamentare „Pentru Moldova” ar fi plecat din grupul format de Andrian Candu din motivul unor datorii pe care le-ar avea. Liderul Pro Molodva mai afirmă că plecarea colegilor l-a afectat și admite că ar fi greșit în unele situații, transmite Telegraph.md, cu referire la Agora.md

„Tot timpul există calculul personal, interes de echipă și țară. Cu regret, în privința unora care spuneau că au credite pe care trebuiau să le întoarcă și se regăsesc în partidul câștigător, atunci îți pui multe semne de întrebare. Oricând poți găsi multe scuze, dar de fapt se urmărește alte scopuri. Nu o să intrăm în detalii. Am fost și sunt afectat de plecarea colegilor. Plecarea colegilor mă afectează ca lider, asta înseamnă că ceva nu este în regulă, înseamnă că eu am greșit și îmi asum asta. Eu am o altă construcție din punct de vedere emotiv. Niciodată nu acuz și nu ameninț”, a spus Candu, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi”, de la TVR.

Amintim că, Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur, Ruxanda Glavan, Corneliu Padnevici, Elena Bacalu și Gheorghe Brașovschi au părăsit Pro Moldova.

După plecarea celor șase, în Pro Moldova mai rămân deputații Andrian Candu, liderul grupului, Vladimir Cebotari, Angel Agache, Vasile Bîtca, Efrosinia Grețu, Oleg Sîrbu și Ghenadie Verdeș.

După plecarea deputaților „Pro Moldova este un partid tânăr, de opoziție și al oamenilor liberi. Liberi să vină în echipă, asumându-și riscuri și critici, dar și liberi să se retragă atunci când nu mai sunt Pro Moldova”, a reacționat liderul partidului, Andrian Candu.

Igor Dodon a felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia validării mandatului prezidențial

loading...

Comments are closed.