Deputații socialiști au avut astăzi o ședință mai specială, în debutul campaniei electorale

Deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, candidați la alegerile parlamentare din 11 iulie 2021 pe listele Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, au avut astăzi o ședință mai specială, în sânul naturii.

“Astăzi avem parte de o escapadă în sânul naturii pentru o întâlnire de suflet cu colegii. Timpul frumos, soare și multă bună dispoziție în “ședința ALTFEL” în care socializăm pe diferite teme, nu doar politică. Ne-am dorit să facem acest pas în debutul campaniei electorale, pentru a merge în alegeri cu și mai multe forțe. Din această săptămână și până în ziua alegerilor parlamentare anticipate, nu vom mai ști ce înseamnă “zi liberă” și “odihnă”, pentru că vom avea un grafic de muncă de 12-14 ore pe zi. Cine știe bine să se odihnească, știe bine să muncească! Noi știm și una, și alta”, a scris Adela Raileanu, deputat PSRM.

“Suntem o echipă mare, unită, profesionistă. Din păcate, foarte rar ne putem permite să discutăm în alt format, fără cravată și costum. Azi, împreună cu colegii am decis să facem totalurule muncii noastre, dar și să punem la punct strategiile de viitor într-un altfel de format. În sînul naturi, la aer curat”, a scris și Grigore Novac, deputat socialist.

“Suntem o echipa! Nu doar muncim împreună dar și ne odihnim”, a fost și comentariul deputatului Alla Darovannaia.

“Întâlnire neformală a Fracțiunii PSRM. Discutăm startul campaniei. Doar înainte! Împreună vom câștiga!”, a scris și deputatul Nichita Țurcan.

La această întâlnire a participat și Igor Dodon, liderul PSRM și co-președintele Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share