Deputații ”ȘOR” anunță boicotarea ședinței de astăzi a Parlamentului

Deputații Partidului „ȘOR”, declarat neconstituțional, boicotează astăzi, 7 iulie, ședința Parlamentului.

”Politicienii sunt revoltați că majoritatea parlamentară a PAS ignoră revendicările deținătorilor de patentă și resping categoric inițiativa legislativă promovată de parlamentarul Vadim Fotescu, care prevede prelungirea termenului de activitate în bază de patentă, până la finele anului 2025.

Totodată, deputații Partidului „ȘOR” se solidarizează cu Marina Tauber, care deja de un an este persecutată de justiția controlată de președintele-marionetă, Maia Sandu. Ei sunt indignați că aleșii poporului, care au promis cetățenilor în campania electorală să edifice un sistem de justiție corect și independent, tolerează abuzurile comise împotriva Marinei Tauber.

De asemenea, deputații Partidului „ȘOR” sunt nemulțumiți că majoritatea parlamentară promovează proiecte de legi menite să permită regimului politic antipopular Sandu-PAS să controleze și mai mult mass-media și societatea, evitând să discute despre problemele reale ale cetățenilor și să propună soluții fezabile.

Precizăm, absența de la ședința Parlamentului nu înseamnă inactivitatea deputaților fracțiunii Partidului „ȘOR”. Aceștia continuă să muncească în teritoriu, comunicând cu cetățenii și identificând soluții pentru problemele lor”, se arată în comunicatul formațiunii.

Total
0
Shares
Total
0
Share