Politic

Deputatul Boris Marcoci s-a înregistrat astăzi în cursa electorală pentru funcția de primar al mun. Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Boris Marcoci, a depus astăzi la Consiliul Electoral de Circumscripție din Bălți actele necesare pentru a fi înregistrat în cursa electorală la funcția de primar al municipiului, scrie tv8.md

Menționăm că el este primul candidat care a depus documentele pentru înregistrarea în cursa electorală.

„Candidez pentru funcția de Primar al municipiului unde vreau să trăim cu toții într-un oraș curat și european cu drumuri reparate, cu dotarea gospodăriilor la apeduct și sistem de canalizare, cu o fabrică de prelucrare a deșeurilor”, a declarat Boris Marcoci.

De asemenea, deputatul PAS mai spus că speră ca această campanie să fie una cu adevărat democratică, unde cetățenii din Bălți să aibă posibilitatea să aleagă liber.

Amintim că Boris Marcoci a fost desemnat candidat din partea PAS la alegerile locale din Bălți în urma unei decizii luate la ședinţa Biroului Permanent Naţional a partidului din 20 septembrie 2021.

Boris Marcoci are 56 de ani, s-a născut în orașul Bălți, iar anterior a activat în calitate de inginer constructor. Pentru ultimii doi ani a declarat un venit de peste două milioane de lei. Vedeți aici declarația de avere a lui Boris Marcoci.

Amintim că alegerile locale în orașul Bălți vor avea loc pe 21 noiembrie, după ce Renato Usatîi și-a dat demisia din funcția de primar.

Comisia Electorală Centrală a aprobat programul calendaristic pentru realizarea acțiunilor de organizare și desfășurare a alegerilor locale noi pentru funcția de primar în 15 localități din țară, stabilite pentru data de 21 noiembrie 2021. Perioada electorală a început astăzi.

loading...

Comments are closed.