Politic

Deputatul Ilan Șor i-a arătat cartonașul galben guvernării Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Guvernarea PAS nu mai reprezintă astăzi poporul! Drumul pe care l-au ales pentru țara noastră duce spre nicăieri, iar noi trebuie să întoarcem țara spre calea unui viitor luminos și sigur. Așteptările oamenilor au fost mari, promisiunile au fost multe, iar totul s-a transformat într-o mare dezamăgire. Astăzi, îi arătăm cartonașul galben acestei guvernări, iar în curând, dacă nu vor rezolva problemele oamenilor, vom fi nevoiți să le arătăm cartonașul roșu. Declarațiile aparțin liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, făcute în cadrul unei adresări către oamenii care s-au adunat astăzi la un amplu protest, organizat în toate orașele din țară.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Ne-am adunat astăzi aici ca să dăm un semnal puternic acestei guvernări nesimțite, care refuză cu toată puterea să vă audă și să vă întindă o mână de ajutor. PAS cu PAS ne-au dus de nas. După ziua de astăzi însă vor trebuie să ne audă, pentru că suntem mulți și vom fi și mai mulți. Voi toți sunteți speranța unui viitor mai bun al Republicii Moldova. Nouă luni au trecut de când PAS a preluat puterea totală în stat. Iar timp de nouă luni, acești mincinoși ordinari n-au fost în stare să nască nimic bun. Au născut doar furie în sufletul oamenilor nedreptăți, au născut sărăcie, dezamăgiri, crize și corupție. Astăzi suntem dispersați în toate zonele țării, iar dacă guvernarea Maiei Sandu va continua să ne ignore, în curând vom veni mai aproape de ei, la Parlament, La Președinție, la Guvern, să strigăm toți într-un glas că vrem dreptate și o viață mai bună”, a declarat Ilan Șor.

Șor a mai spus că guvernarea PAS nu mai reprezintă astăzi poporul.

„Ei în afară de a sta cu mâna întinsă pe la curți străine nu știu nimic altceva să facă. Din păcate, așteptările oamenilor au fost mari, promisiunile au fost multe, iar totul s-a transformat într-o mare dezamăgire. Unde sunt vremurile bune promise de PAS? Benzina au scumpit-o, gazul l-au scumpit, energia electrică au scumpit-o, inflația a sărit de 20 la sută, prețuri au explodat. Numai salariile și pensiile nu cresc. Iar guvernul, în loc să se gândească la oameni, să caute cum să-i ajute, a scos și acel mic ajutor pe care îl primeau oamenii înainte de Paște”, a adăugat Ilan Șor.

Ilan Șor a mai spus că protestul de astăzi nu este al Partidului „ȘOR”, ci al oamenilor acestei țări, al tuturor celor nemulțumiți de ceea ce se întâmplă astăzi în țară.

„Noi nu vrem să ne creștem capitalul nostru politic pe seama greutăților și nevoilor oamenilor. Noi doar încercăm să le oferim oamenilor platforma de a-și exprima nemulțumirile și doleanțele. Toate inițiativele clare și necesare, toate proiectele noastre îndreptate către oameni au fost respinse. Am cerut compensații la lumină, au respins proiectul, am cerut compensații la gaz, au respins solicitarea, am cerut 10 mii de lei pentru oamenii care nu au cu ce-și achita facturile și nu au bani pentru o pâine, iar Guvernul și Parlamentul PAS au zis NU. Ei ne-a promis vremuri bune, Maia Sandu, Igor Grosu și alți exponenți ai guvernării ne avertizează că ne așteaptă vremuri grele”, a conchis Ilan Șor.

loading...

Comments are closed.