Deputatul PL, Roman Boțan s-a adresat ministrului Jizdan, după ce a citit un articol pe Telegraph.md

roman botan, comisie parlamentara, partidul liberal, profanarea simbolurilor de stat
 

Deputatul fracțiunii Partidului Liberal și președintele Comisiei Parlamentare pentru Securitate Națională, Apărare și Ordine Publică, Roman Boțan a sesizat Ministerul Afacerilor Interne cu privire la drapelul incendiat din centrul Chișinăului.

Telegraph.md a postat azi un articol în care a arătat situația de la Arcul de Triumf. În urma citirii acestei știri, deputatul liberal a sesizat ministrul Afacerilor Interne cerând o investigație în privința acestui caz.

Solicit să examinați faptele invocate privind profanarea simbolurilor de stat, cu referire la incendierea drapelului de stat al Republicii Moldova reflectate în articolul “REVOLTĂTOR! UN DRAPEL AL REPUBLICII MOLDOVA A FOST INCENDIAT ÎN CENTRUL CHIȘINĂULUI” apărut la 30.01.2018 pe portalul on-line www.telegraph.md cu examinarea tuturor circumstanțelor. 

Despre rezultatele investigației solicit să fiu informat în scris, conform legislației în vigoare” a scris președintele Comisiei Parlamentare pentru Securitate Națională, Apărare și Ordine Publică, Roman Boțan în sesizarea sa către Ministerul Afacerilor Interne.

Amintim că astăzi pe Facebook a fost postată o poză în care era văzut clar că drapelul Republicii Moldova amplasat lângă Arcul de Triumf a fost incendiat.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share