Politic

Deputatul PSRM, care a votat pro Rusia la APCE, laudă declarația ministrului de Externe, Nicu Popescu, la București

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul socialist Vlad Bătrâncea a laudat pe facebook declarația ministrului de Externe, Nicu Popescu, la București, precum că în 1922 în Moldova a fost un RĂZBOI CIVIL, nu un atac al armatei ruse asupra țării noastre.

„In premiera pentru Moldova avem un Ministru de Externe (Nicu Popescu) ce analizeaza situatia nu prin prisma de alb-negru, ci multilateral. E unica abordare corecta pentru Moldova, in opinia mea personala. Si chiar daca cineva critica aceasta abordare, ramine un fapt cert – el are proprie pozitie, novatorie si mai obiectiva”, a spus deputatul PSRM.

De menționat că o mulțime de moldoveni au criticat mesajul lui Popescu cerându-i demisia! Chiar și colegul său din blocul ACUM, deputatul Octavian Țîcu, a venit cu un mesaj critic la adresa ministrului de Externe. Într-un final acesta și-a cerut scuze pentru gafa sa.

Amintim că Vlad Bătrâncea împreună cu Andrei Năstase au votat din numele Republicii Moldova PENTRU revenirea Rusiei la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), vot criticat dur de moldovenii pro-europeni dar și de președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

loading...

Comments are closed.