Deputatul Vasile Bolea, candidatul Partidului “Renaștere”, s-a lansat oficial în cursa electorală pentru Primăria Chișinău

În cadrul unui eveniment special organizat în curtea casei sale natale, deputatul Vasile Bolea, candidatul Partidului “Renaștere” pentru șefia capitalei, și-a dezvăluit viziunea asupra Chișinăului, împărtășind amintiri personale și promisiuni ambițioase.

Acesta a vorbit despre importanța familiei și a comunității, subliniind că acestea au fost principalele surse de inspirație și susținere în viața sa politică.

“Vreau ca fiecare cetățean să simtă Chișinăul ca pe propria lui casă, un loc unde visele pot deveni realitate”, a spus el în fața susținătorilor.

Analizând programul său electoral, Bolea se concentrează pe dezvoltarea infrastructurii, susținerea educației și sănătății, precum și pe promovarea unei administrații transparente și eficiente.

Vasile Bolea și-a prezentat programul electoral, având ca prioritate principală aspectele sociale.

“Vom dubla bugetul municipal pentru compensații în perioada rece. Acest buget este în prezent de aproximativ 7 miliarde de lei și a rămas neschimbat timp de mai mulți ani. Pensionarii care au atins vârsta de 70 de ani ar trebui să primească o compensație de 50% pentru încălzire. Pentru cei peste 75 de ani, facturile pentru încălzire ar trebui să fie acoperite de municipalitate. Vom include în lista beneficiarilor compensațiilor toți angajații din domeniul sănătății, educației, polițiștii și carabinierii. Propunem un ajutor unic pentru nașterea și botezul unui copil. Pentru primul copil – 21.000 de lei, pentru al doilea – 25.000 și pentru al treilea – 30.000 de lei”, a spus Bolea în timpul evenimentului.

Amintim că alegerile locale generale vor avea loc duminică, 5 noiembrie curent.

Total
0
Shares
Total
0
Share