Social

Descoperire macabră în Florești. Un vârstnic a fost găsit carbonizat în propria casă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Descoperire macabră în satul Văscăuți, raionul Florești, un vârtnic a fost găsit fără suflare în propria locuință, în dimineața zilei de 14 octombrie. Polițiștii spun că acesta se afla la evidența medicului psihiatru, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 07:45. O persoană a spus că într-o gospodărie a fost depistat un cadavru carbonizat. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 73 de ani, pe corpul căruia nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Poliția spune că acesta locuia împreună cu soția, care l-a și găsit fără suflare. „Ieșind dimineață din șopron, femeia a simțit afară un miros de fum. Ulterior ea a forțat ușa de la odaia bărbatului, depistându-l carbonizat, la podea”, a spus ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Florești, Inga Moscaliuc.

Ea a mai declarat că, în odaia în care locuia bărbatul, pe podea se afla un vas metalic cu scrum, în care ultimul deseori dădea foc la hârtii. Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

FOTO // Accident din imprudență, produs la Peresecina. Două vehicule s-au tamponat

loading...

Comments are closed.