Actual

Despre ce a discutat Igor Dodon cu Ambasadorul Armeniei în țara noastră

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a avut astăzi o întrevedere de lucru cu Jivan Movsisyan, Ambasadorul Republicii Armenia în Republica Moldova, cu care a  discutat mai multe subiecte legate de extinderea dialogului moldo-armean, în toate domeniile de interes reciproc, transmite Telegraph.md

Igor Dodon a amintit despre vizita sa în Armenia,  în luna noiembrie 2017, prima de acest gen în istoria relațiilor bilaterale dintre cele două state și despre vizitele efectuate în anii 2018 și 2019, când acesta a vizitat orașul Erevan, unde a participat la Summit-ul Francofoniei și, respectiv, la cel al Uniunii Economice Eurasiatice.

În context, s-a  discutat despre posibilitatea de a organiza o vizită la Chișinău a prim-ministrului Republicii Armenia, Nikol Pashinyan. Inițial, sosirea oficialului era planificată pentru luna iunie, dar s-a anulat din cauza pandemiei.

Igor Dodon a pledat pentru organizarea în cadrul vizitei premierului armean a ședinței Comisiei interguvernamentale bilaterale pentru colaborare comercial-economică și a Forumului oamenilor de afaceri.

Citește și: Igor Dodon a avut o întâlnire de lucru cu de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Rusiei în Republica Moldova

loading...

Comments are closed.