Social

Destructurarea grupării criminale ”Patron”, discutată cu reprezentanții autorităților de drept din Franța, România și Europol

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 13 septembrie, Inspectoratul General al Poliției a fost gazdă a reuniunii autorităților implicate plenar în destructurarea unei organizații criminale internaționale cunoscută sub numele de „Patron”. La ședința au participat conducerea Inspectoratului General al Poliției, reprezentanții Inspectoratului Național de Investigații, delegația reprezentanților autorităților din Franța, România și Europol.

Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, a mulțumit partenerilor internaționali pentru implicarea activă și suportul oferit în realizarea operațiunilor, apreciind conlucrarea eficientă dintre autoritățile din Republica Moldova și autoritățile din Franța și România, sub egida Europol.

Menționăm că, grație eforturilor comune și cooperării a fost posibilă operațiunea de amploare, a fost anihilată organizația criminală „Patron”.

În semn de mulțumire din partea Inspectoratului General al Poliției, reprezentanții autorităților internaționale implicate în operațiune au fost decorați cu medalii de cooperare.

Oficialii au apreciat înalt munca depusă de autoritățile din Republica Moldova și au exprimat deschiderea și susținerea în viitoarele operațiuni.

În cadrul evenimentului, pentru Direcția investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații, a fost donată tehnică specială în vederea optimizării activității.

loading...

Comments are closed.