Alte știri

Detalii în cazul microbuzului luat pe sus de o gură de canalizare: A fost proiectat într-un stâlp

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dimineață cu ghinion pentru un șofer din orășelul Durlești. Mai întâi a nimerit cu roata într-o gură de canalizare, apoi a fost proiectat într-un pilon electric.

Totul s-a întâmplat în dimineața de 16 noiembrie, pe strada Ștefan Vodă din Durlești.

Amintim că imaginile cu momentul în care vehiculul ar fi parcă aruncat în aer de gura de canalizare au fost făcute publice pe rețelele de socializare. În imagini se vede că atunci când roata din spate ajunge pe capacul gurii de canalizare, vehiculul parcă ar sări.

Internauții au două versiuni ale celor întâmplate. Unii spun că canalizarea se afla sub nivelul asfaltului, iar când mașina a ajuns cu roata în gaură, după inerție a fost proiectat înainte. Alții însă sunt convinși că vehiculul a fost aruncat de pe șosea de presiunea unui jet de apă care a țâșnit brusc.

Chiar dacă cauza exactă nu se cunoaște, consecințele sunt clare. Microbuzul a fost proiectat direct într-un pilon electric. La fața locului au venit polițiștii, dar și reprezentanții companiei de distribuire a energiei. Aceștia au fost nevoiți să deconecteze de la lumina tot cartierul pentru a înlocui pilonul distrus. Din fericire, șoferul a scăpat nevătămat. Acum acesta riscă să fie sancționat pentru provocarea unui accident, și, totodată, el va achita și toate cheltuielile de înlocuire a pilonului.

Persoanele care vor să renunţe la fumat sunt îndemnate să apeleze la ajutorul specialiştilor de la Linia verde

loading...

Comments are closed.