Politic

Detalii neștiute despre soția lui Ion Ceban

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ion Ceban este căsătorit de 13 ani. Acesta împărtășește binele și greul cu Tatiana Țaulean, crescând împreună doi copii.

Tatiana Țaulean este soția candidatului la funcția de primar general al Municipiului Chișinău Ion Ceban. Aceasta a absolvit Academia de Studii Economice și Universitatea Tehnică din Moldova. A activat în cadrul Consiliului Național de Tineret, iar la moment face parte din Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor din Moldova (ATIC), scrie sputnik.md.

Tatiana Țaulean și Ion Ceban s-au cunoscut într-un local din capitală datorită unui prieten comun. Chiar din acea seară, Ceban a sunat-o pe Tatiana ca să-i ureze noapte bună, dar și s-o întrebe dacă vrea să-i devină soție. După patru ani de la prima întâlnire, Ion Ceban și Tatiana Țaulean s-au căsătorit.

Soția deputatului socialist, a declarat de mai multe ori pentru presa din Republica Moldova că „Ion este bărbatul care își atinge scopurile”, iar ea îl va susține și de acum încolo.

De menționat că la în primul tur de scrutin, cei doi au mers împreună la secția de vot. Tatiana Țaulean a declarat atunci că a votat pentru un viitor mai prosper al copiilor, în orașul Chișinău.

„Am votat ca copiii noștri, vorbesc despre toți copii, să aibă un viitor prosper în acest oraș, să nu vrea să plece, să admire acest oraș și nu altul. Am votat pentru omul despre care știu nu din auzite că va dedica tot sufletul, toată energia, tot efortul și toate cunoștințele, acestui oraș”, a spus Tatiana Ceban.

Cei doi au venit să voteze împreună și în turul doi al alegerilor locale generale.

Tatiana Țaulean și Ion Ceban au doi copii, Ilinca și Vasile.

 

loading...

Comments are closed.