Social

DETALII NOI: Cazul băiatului de 7 ani găsit mort într-o fântână din Verejeni (Telenești)

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un minor de șapte ani a fost găsit mort, duminică, 19 noiembrie, într-o fântână din localitatea Verejeni, raionul Telenești. Cazul a bulversat întreg satul dar și opinia publică din toată țara.

Cel care l-a împușcat pe copilul de 7 ani ar fi prietenul său, un adolescent de 14 ani, care s-ar fi jucat cu arma de vânătoare a tatălui. La un moment dat, el ar fi apăsat pe trăgaci, din întâmplare, şi l-ar fi rănit în regiunea umărului stâng.

Tatăl adolescentului, care ar fi împuşcat din imprudenţă, a fost reţinut de poliție. Acum bărbatul este cercetat penal pentru păstrarea neglijentă a armei de foc. Rezultatele expertizei medico-legale au demonstrat că copilul a murit încă înainte să fie aruncat în fântână, din cauza rănilor provocate de împuşcătură.

Suspectul (băiatul de 14 ani) le-a spus anchetatorilor că l-a luat în braţe pe copilul rănit şi a mers cu el la fântână ca să-l spele de sânge. El afirmă că, tot din întâmplare, l-a scăpat în puţ. Dar expertiza medico-legală a demonstrat însă că băiatul a murit încă înainte să ajungă în fântână.

Telegraph.md amintește că minorul de 7 ani din satul Verejeni a dispărut sâmbătă seară, iar părinţii au alertat poliţia. Salvatorii au găsit corpul neînsufleţit a copilului într-o fântână din apropierea casei.

 

loading...

Comments are closed.