Alte știri

Redacția Telegraph.md își cere scuze de la deputatul Petru Frunze pentru prejudiciul moral adus

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 12 iulie 2019, pe portalul de știri telegraph.md, a fost publicat un articol, în care era vizat deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate, Petru Frunze cu titlul: „(DOC) DEPUTATUL PAS, PETRU FRUNZE, A RECUNOSCUT CĂ A BĂTUT ȘI JEFUIT UN BĂRBAT DIN PUHOI. CUM A TRECUT DE FILTRELE MAIEI SANDU?” Documentele publicate în acest articol au fost trimise de către o sursă a cărei identitate nu o dezvăluim, făcând referință la legea cu privire la libertatea de exprimare, articolul 13; Art. 14 al Codului Audiovizualului și Articolul 10 (privind Libertatea de exprimare) al CEDO.

Noi, portalul de știri Telegraph.md recunoaștem că am primit informații sub forma unor fotografii a documentelor, care la prima vedere ne-au părut a fi veridice, din motiv că aveau semnături și ștampile de la instituțiile oficiale a statului. Despre faptul că aceste fotografii au fost denaturate, am aflat abia atunci când am fost contactați de către oamenii legii. Menționăm că nu am introdus careva modificări în pozele primite de la sursă.

Dat fiind faptul că am publicat documentele date fără a le putea verifica veridicitatea, redacția Telegraph.md își cere scuze față de deputatul Frunze. Admitem că am adus un prejudiciu moral domnului deputat și ne retragem catalogarea prin ștergerea articolului în cauză.

loading...

Comments are closed.