Politic

Dezvăluirea lui Diacov: Alexandr Stoianoglo a avut o întrevedere cu Dorin Recean, noul consilier al Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul procuror al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, a găsit de cuviință să vină cu unele clarificări referitor la informația vehiculată în presă și mediul online de socializare precum că, procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo, a avut o întrevedere cu noul consilier prezidențial al președintei țării, Maia Sandu, înainte de a fi numit în funcție, informează Realitatea.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Diacov dezvăluie cu ce scop s-a văzut Stoianoglo cu Recean, ce au discutat cei doi și ce relație îi leagă pe cei doi.

„Eu am auzit despre asta și l-am întrebat pe Alexandr Dmitrievici (n.r. Alexandr Stoianoglo), pentru că ei se cunosc de mai demult. Ei (Recean și Stoianoglo) s-au înțeles să se întâlnească. Recean a plecat la schiuri și și-a rupt piciorul. A venit repede înapoi și l-a sunat într-o zi. Alexandru s-a dus să-l viziteze ca pe bolnav”, a mărturisit Diacov în cadrul emisiunii „Puterea a patra”, de la postul TV N4.

Precizăm că, după numirea lui Recean în funcția de consilier prezidențial, președintele interimar al Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plîngău, a publicat pe pagina sa de Facebook o postare prin care afirmă că, Recean când s-a întâlnit cu Stoianoglo ar fi servit băuturi alcoolice. Ivan Diacov combate acest zvon și afirmă că, Recean nu consumă alcool, iar Stoianoglo era la volan și la fel nu a băut nimic.

„N-au băut pentru că Alexandru era la volan, dar Recean nu bea. Au discutat nu știu ce și în timpul acesta a intrat la el un ziarist și i-a adus niște cărți. Cine nu știe, Recean citește foarte mult. Au mai vorbit nu știu ce și Stoianoglo a plecat. Nu se cunoaște de unde s-a aflat despre întrevederea dintre cei doi: „Fie pe Alexandru îl urmăresc, fie jurnalistul cela, dar el e un prieten bun de-a lui Recean și nu putea el să spună”, a mai spus Diacov.

Amintim că, Dorin Recean a fost numit în funcția de consilier prezidențial în domeniul apărării și securității naționale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate la data de 4 februarie curent. Decretul a fost semnat de către președinta țării Maia Sandu.

loading...

Comments are closed.