Alte știri

Diacov este gata să preia locul 8 de pe lista PAS, după scandalul în care a fost implicată Nata Albot

Pinterest LinkedIn Tumblr

După scandalul mediatic în care a fost implicata Nata Albot, Ivan Diacov, fratele deputatului Dumitru Diacov, a venit cu o postare pe pagina sa de Facebook în care se arată disponibil să se înscrie sub numărul 8 pe lista PAS, înlocuind-o pe Nata Albot.

„Către prietenii mei de pe FB și nu numai!

(Cu titlul: Propuneri pentru salvarea onoarei Parlamentului).

Vreau să vă îndemn să ne adresăm cu toții împreună către d.Maia Sandu, conducătorul real al Partidului Acțiune și Solidaritate cu propunerea de a primi propunerea noastră de a salva onoarea și demnitatea PAS rău șifonată de prezența sub nr.8 în lista de candidați a d.Nata Albot.

În acest scop sânt gata să accept să fiu candidatul PAS pentru alegerile parlamentare anticipate, pentru a elabora proiectele de legi pentru reformarea sistemului judecătoresc, MAI, SIS și a procuraturii, lucru care, îl pot face mai profesionist ca oricine altul.

Și lupta cu corupția o pot reglementa mai bine ca oricine.

Vă asigur, că sânt OM BUN, dar și un bun familist.

Nu am fost implicat în acte de corupție, N-am antecedentele penale,N-am abateri mentale, sunt sănătos, am experiență de 35 ani activitate de procuror și 5 ani de educator a 4 nepoței.

Ca moment negativ al caracterului meu se poate aprecia obiceiul urât de a spune lucrurilor pe nume, indiferent de personalitate.

Promit că poporul R. Moldova nu va roși pentru activitatea mea, iar PAS va avea motive de mândrie, cel puțin pentru un deputat.”

Nata Albot a fost implicată recent într-un scandal de proporții, după ce Gheorghe Cavcaliuc ar fi acuzat-o că aceasta ar fi transportat droguri. Ulterior, poliția a confirmat că în anul 2017, Nata Albot a fost prinsă cu 0,78 grame de marijuana la controlul frontierei pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Redacția Sinteza a contactat persoana vizată și președintele PAS, dar deocamdată niciuna dintre părți nu a venit cu vreo reacție.

Sursa: sinteza.org

loading...

Comments are closed.