Politică

Diaspora către deputatul PAS, Galina Sajin: Să răspundă somnoroasa din Parlament

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul PAS, Galina Sajin, a fost luată în furci de reprezentanții diasporei. Oamenii cer ca parlamentarul să le explice cum pot ajunge înapoi, în Italia, acolo unde au viză de reședință și loc de muncă.

„Dnă Galia Sajin, mii de cetățeni nu pot reveni la locul de muncă şi de trai în Italia! Rezolvați şi publicați clar ce să facă?”, a scris un reprezentant al diasporei, Valentina Cușnir, pe pagina sa de Facebook.

Subiectul a stârnit discuții aprinse, oamenii i-au amintit deputatului că i-au dat votul ca să le reprezinte interesele, dar “nu cu Maia Sandu să iasă în conferință de presă şi să vorbească aiurea”.

“Să răspundă somnoroasa din Parlament!”, a comentat un reprezentant al diasporei.

“Pe noi de interesează cum să revenim în țara unde suntem rezidenți, pentru ce avem deputați din Diasporă?”, a scris un conațional.

„Sajin îi ocupată cu distribuirea postărilor a partidului din care face parte. De diasporeni măcar a auzit ?! Bani în schimb primește lunar pentru nimic!”, a mai comentat un alt internaut.

Citește și: De ce amenzile aplicate pentru încălcarea regulilor impuse de situația de urgență nu pot fi anulate? Explicația lui Igor Dodon

loading...

Comments are closed.