Diaspora din Torino nu cedează în fața provocatorilor opoziției. Concertul Partidului ȘOR va avea loc

partidul sor, diaspora moldoveneasca, concert torino,moldoveni in italia, ilan shor, anastasia lazariuc, gheorghe topa

Concertul organizat duminica aceasta pentru concetățenii noștri în Torino va avea loc, în ciuda mai multor informații false care circulă pe rețelele sociale că evenimentul ar fi fost anulat. Ordinea publică va fi asigurată de poliția italiană, anunță organizatorul evenimentului la care vor cânta Anastasia Lazariuc și Gheorghe Țopa.

“Dragi concetățeni dorim să anunțăm că întâlnirea de duminică 18 noiembrie cu Anastasia Lazariuc și Gheorghe Țopa precum și reprezentanții Partidului Politic Șor se va desfășura așa cum a fost planificată și mesajele ce virează prin rețea și pe care mulți dintre dvs le-au primit pe telefon în privința anulării evenimentului sunt false”, se spune în mesajul Centrul de Reprezentare și susținere a Concetățenilor din Bologna “Casa Mea e Moldova”, care este organizatorul evenimentului.

În același timp, Centrul “Casa Mea e Moldova” îndeamnă oamenii să nu se lase intimidați și să nu aibă frică. “Noi Vă vom garanta siguranța și securitatea dvs. Vă așteptăm cu drag în Torino și vom fi bucuroși să vă cunoaștem și să petrecem împreună o duminică frumoasă cu melodii de acasă”, a invitat Centrul.

Reamintim că un grup de câțiva provocatori au încercat pe 21 octombrie să torpileze o acțiune culturală organizată la Veneția, dar încercarea lor a fost zădărnicită. Acum, anumite simpatizanți ai opoziției de la Chișinău încearcă să dezinformeze cetățenii că Centrul “Casa Mea e Moldova” ar fi anulat concertul de la Torino. Ei vor astfel să împiedice moldovenii care lucrează în Italia să vină la eveniment și să petreacă o zi în care se vor simți mai aproape de țara natală.

Total
0
Shares
Total
0
Share