Politic

Diaspora se mobilizează pentru a protesta la Chișinău? Galbur: Este un plan al Kremlinului

Pinterest LinkedIn Tumblr

În Marea Britanie deja de două săptămâni se mobilizează un grup mare de moldoveni, cărora li se pune la dispoziție bani și bilete dus-întors Londra – Chișinău, pentru perioada următoare. Astfel de acțiuni se petrec în mai multe țări. Se încearcă organizarea unei mase de oameni care să vină din diaspora la Chișinău ca să protesteze împotriva Maiei Sandu, creând falsa impresie că iată, diaspora s-a întors împotriva doamnei președinte, susține Dragoș Galbur, liderul Partidului Național Moldovenesc.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Unul din planurile puse în acțiune de către Kremlin, prin Ilan Șor, implică diaspora moldovenească.

Bunăoară, în Marea Britanie deja de două săptămâni se mobilizează un grup mare de moldoveni, cărora li se pune la dispoziție bani și bilete dus-întors Londra – Chișinău, pentru perioada următoare. Astfel de acțiuni se petrec în mai multe țări. Se încearcă organizarea unei mase de oameni care să vină din diaspora la Chișinău ca să protesteze împotriva Maiei Sandu, creând falsa impresie că iată, diaspora s-a întors împotriva doamnei președinte.

Schema este clasică: oricine găsește încă două-trei persoane, primește bani. În Londra deja au gata pregătit și transportul spre aeroport.

Sper ca planurile acestea să fie dejucate de către serviciile noastre și cele străine. Și mai sper în luciditatea moldovenilor stabiliți în diaspora”, a declarat politicianul.

Amintim că și președintele Ucrainei a vorbit despre un plan al rușilor cu privire la schimbarea puterii de la Chișinău, informația fiind confirmată de către SIS.

loading...

Comments are closed.