Dieta indiană: Rezultate incredibile – slăbești 3 kilograme într-o săptămână!

Dieta indiană, Rezultate incredibile, slăbești 3 kilograme într-o săptămână, poti avea un corp perfect, cum sa slabesti corect, sfatul medicului de familie, obezitatea probleme cardiace 

Dieta indiană de 7 zile, cea originală, este mai degrabă o dietă lacto-vegetariană, consumul de carne, pește și ouă fiind descurajat. Sunt câteva reguli de bază în dieta indiană, însă ținând cont de ele, fiecare persoană își poate face un meniu zilnic în funcție de preferințe și posibilități. Dieta indiană, ținută corect, promite să ne ajute să dăm jos între 3 și 5 kilograme pe parcursul celor șapte zile de regim alimentar.

Un lucru important în dieta indiană este faptul că nu trebuie să se limiteze cantitatea de alimente care se consumă, ci doar tipul de alimente consumate. Acest lucru funcţionează bine pentru majoritatea persoanelor, pentru că nu trebuie să se priveze de ceea ce le place. De asemenea, mâncatul frecvent şi în cantităţi mici, alături de creşterea cantităţii de apă, va accelera metabolismul şi va ajuta la pierderea de grăsimi.
 
Un alt lucru foarte important pentru dieta indiană de 7 zile este că alcoolul este strict interzis în timpul dietei. Iar consumul de cafea trebuie redus la maximum sau chiar eliminată din dietă timp de o săptămână. Nici sucurile de fructe nu sunt recomandate, decât în cea de-a șaptea zi a dietei.
 
În dieta indiană sunt extrem de importante primele 4 zile, care sunt și cele mai stricte din punct de vedere al alimentelor permise. Acestea vor fi și cele mai grele, cele care pun cel mai mult la încercare dorința de reușită.
 
Ce poți să mănânci în dieta indiană de 7 zile:
Ca în orice dietă însă, este foarte important consumul de apă. Și, desigur, astfel de diete nu sunt recomandate persoanelor care au probleme de sănătate sau anumite deficiențe în organism.
Legume: roșii, spanac, vinete, ceapă, conopidă, ciuperci, varză etc.
Fructe: mango, papaya, rodie, guava, portocale, mere, pepene galben, pere, prune, banana.
Nuci și semințe: caju, migdale, arahide, fistic, semințe de dovleac, semințe de susan. Nucile au un aport mare de calorii, așa că trebuie să fim foarte atenți la cantitate.
Leguminoase: mazăre, linte, năut.
Rădăcinoase și tuberculi: cartofi (numai pentru micul dejun din ziua 2), morcovi, cartofi dulci, napi.
Cereale integrale: orez brun, orez basmați, mei, hrișcă, quinoa, orz, porumb, pâine integrală.
Lactate: brânză, iaurt, lapte, kefir.
Ierburi și mirodenii: usturoi, ghimbir, cardamom, chimen, coriandru, boia de ardei, turmeric, piper negru, schinduf, busuioc etc.
Grăsimi sănătoase: lapte de cocos, lactate nedegresate, avocado, ulei de nucă de cocos, ulei de măsline, ulei de arahide, ulei de susan. La fel ca și în cazul nucilor, uleiurile au un aport mare de calorii, așa că trebuie să fim foarte atenți la cantitate.
Surse de proteine: tofu, legume, lapte, nuci și semințe.
Total
0
Shares
Total
0
Share