Diferență substanțială nejustificată identificată în privința unui deputat

Autoritatea Națională de Integritate a finalizat controlul averii și intereselor personale în privința unui deputat, însă nu i-a publicat și numele.

Potrivit instituției, inspectorii de integritate au verificat modificările patrimoniale intervenite până la data de 31.03.2020.

VIDEO // Se lucrează intens la livrarea gazului ieftin pentru consumatorii din Găgăuzia, Taraclia și Orhei, spune directorul companiei NORDGAZ FURNIZARE

Astfel că, în cadrul procedurii de control s-a constatat prezența unei diferențe substanțiale în mărime totală de 324814,17 lei între averea dobândită, veniturile obținute și cheltuielile realizate în perioada 01.08.2016-31.12.2018.

Diferența substanțială a fost generată de alimentarea cu numerar a conturilor de card avute în gestiune, inclusiv de credit și achitarea serviciilor de către subiectul supus controlului.

Subiectul are dreptul de a contesta actul de constatare, iar confiscarea averii nejustificate se dispune doar printr-o hotărâre irevocabilă a instanței de judecată.

Total
0
Shares
Total
0
Share