Politic

Dinu Plîngău: PAS va vota guvernul Grosu și caută voturi la alte fracțiuni

Pinterest LinkedIn Tumblr

PAS va vota guvernul Grosu și caută voturi la alte fracțiuni, a anunțat Dinu Plîngău, deputat PPDA, după discuțiile de la Parlament. Acesta mai spune că PAS a cerut și suportul PPDA pentru votarea Guvernului Grosu.

”Tare confuză situația politică. De la colegii care au purtat discuții cu PAS, am înțelesc că domnul Igor Grosu a solicitat susținerea de la Platforma DA în vederea votării guvernului și că PAS își asumă guvernarea Republicii Moldova. PAS va vota guvernul Grosu și caută voturi la alte fracțiuni. Mâine urmează să vină domnul Grosu la fracțiunile parlamentare pentru a-și prezenta poziția și a solicita votul de încredere. Azi, Platforma DA va convoca statutar organele de conducere ale partidului, iar mâine îl vom aștepta pe domnul Grosu la Parlament pentru a-i solicita să facă public intențiile și să nu mai existe interpretări. Din ce se zvonește pe holuri, PSRM-ul nu va vota, dar dacă nu vor ajunge voturi ar fi dispuși să împrumute câțiva deputați mai curăței pentru așa un lucru bun”, a scris Dinu Plîngău pe pagina sa de pe Facebook.

Menționăm că votarea unui Cabinet de miniștri înlătură întrunirea condițiilor legale pentru organizare alegerilor parlamentare anticipate.

loading...

Comments are closed.