Actual

Diploma Guvernului și diploma Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a fost conferită celor mai remarcabile femei care activează în domeniile cercetării și inovării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor și Fetelor din domeniul Științei și pentru activitate prodigioasă și contribuție substanțială la dezvoltarea științei și promovarea rezultatelor remarcabile în domeniul cercetării și inovării, ministrul Lilia Pogolșa a decernat diploma Guvernului Republicii Moldova și diploma de onoare a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, celor mai remarcabile femei care activează în domeniile cercetării și inovării. Evenimentul s-a desfășurat în format online.

Ministrul Lilia Pogolșa a menționat că anul 2020 a fost special pentru întreaga omenire – pandemia virusului COVID-19 ne-a demonstrat tuturor importanța științei în combaterea provocărilor determinate de noul virus. În context, oficialul a dorit tuturor doamnelor și domnișoarelor care activează în domeniile cercetării și inovării multă sănătate, tenacitate și succes.

Ziua internațională a femeilor și fetelor cu activități în domeniul științei se marchează anual la 11 februarie, începând cu 2016. Obiectivul principal al acestei sărbători este de a încuraja femeile să participe activ în toate domeniile științei, tehnologiei și inovației.

loading...

Comments are closed.