Alte știri

Direcția de Poliție a UTA Găgăuzia are un nou șef adjunct, iar Inspectoratele de Poliție Ceadîr – Lunga, Vulcănești și Leova, noi conducători

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prin ordinul șefului Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, la 18 august au fost numiți  noi conducători de instituții. Aceștia au fost prezentați efectivului  în cadrul unor  vizite de lucru în teritoriu.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În acest sens, șeful  adjunct al Direcției de Poliție a UTA Găgăuzia a IGP, a fost numit comisarul  principal Arnaut Nicolai.

În funcția de  șef interimar al Inspectoratului de Poliție Ceadîr-Lunga al Direcției de Poliție a UTA Găgăuzia, a fost împuternicit comisarului principal Todorov Fiodor, iar interimatul funcției de șef al  IP Vulcănești a fost preluat de către comisarul principal Buzadji Ivan.

La Inspectoratul de Poliție Leova a fost numit șef interimar, comisarul principal Apostol Veaceslav.

În cadrul ședințelor, Șergiu Paiu  a subliniat că prioritatea Poliției  trebuie să rămână siguranța cetățeanului și un nivel înalt de securitate în țară.

Vă îndemn să ne consolidăm eforturile să mergem împreună înainte, în vederea asigurării unui caracter durabil și stabil în interesul și sprijinul cetățeanului, comunității și instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii”, a menționat șeful Poliției.

Citește și: Conducători noi la Inspectoratele de poliție din Telenești și Bălți

loading...

Comments are closed.