Alte știri

Direcția Teritorială pentru Siguranța Alimentelor Bălți a organizat o ședință cu deținătorii de ovine și caprine

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi Direcția Teritorială pentru Siguranța Alimentelor Bălți a organizat o ședință cu deținătorii de ovine și caprine în scopul informării despre modificarile legislației în domeniul supravegherii sanitar – veterinare și a siguranței alimentelor.

La ședință au participat 8 crescători de animale care au participat activ la discuții privind prevederile Ordinului nr.15 din 18.01.2021 cu privire la aprobarea Regulamentului de înregistrare sanitar – veterinară a activităților agentilor economici și cerințele generale cu privire la certificarea produselor alimentare de origine animală obținute de la ovine și caprine.

În cadrul ședinței au fost abordate cele mai stringente probleme ce țin de înregistrarea sanitar-veterinară a activității operatorilor economici în conformitate cu prevederile ordinului ANSA nr. 15 din 18.01.2021.

De asemenea au fost puse în discuție cerințele de igienă a produselor fabricate din lapte care provine de la ovine și caprine acestea fiind stabilite în Hotârîrea Guvernului nr. 435 din 28.05.2010.

loading...

Comments are closed.