Directorul Agenției de Investiții respinge acuzațiile că ar influența alegerea directorului adjunct

Directorul Agenției de Investiții respinge acuzațiile că ar influența alegerea directorului adjunct, rodica verbenciuc agentia de investitii, guvernul sandu, acum psrm republica moldova, concurs trucat, FIICA UNUI DEPUTAT AR PUTEA OCUPA FUNCȚIA DE VICEDIRECTOR LA AGENȚIA DE INVESTIȚII, 

Astăzi pe Tv8.md a apărut o știre precum că fiica unui deputat ar putea ocupa funcția de vicedirector la Agenția de Investiții, iar directorul agenției Rodica Verbeniuc ar fi pus la calea schema dată. În acest context, doamna Verbeniuc a venit cu o reacție prin care neagă acuzațiile apărute în presă.

Conducerea Agenției de Investiții a luat act de informațiile apărute în presă privind organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției de director adjunct al Agenției de Investiții. În acest sens, directorul general al instituției face următoarele precizări:

“Concursul pentru ocuparea funcției de director adjunct al Agenției de Investiții este organizat de către Cancelaria de Stat, după cum prevede Hotărârea de Guvern nr. 322 din 17.04.2018 cu privire la organizarea și funcționarea Agenției de Investiții.

Conform prevederilor legale, directorul general al Agenției de Investiții nu are capacitatea de a participa, interveni sau influența procesul de selectare a candidaților și desemnare a câștigătorilor concursului de angajare.

Din aceste considerente, acuzațiile aduse directorului general, publicate de unele instituții media, sunt nefondate și nu au legătură cu realitatea. Facem apel către jurnaliștii care au mediatizat această informație eronată, dezinformând opinia publică, să respecte legislația în vigoare și normele deontologice, să nu publice informații neverificate și să reflecte poziția tuturor părților vizate în acest subiect”, a comunicat Directorul general al Agenției de Investiții, Rodica Verbeniuc.

Acest articol reprezintă reacția Telegraph.md la știrea publicată anterior cu referire la TV8.

cumatrism moldova, fiica deputat functie, alexandr oleinic, majoritatea parlamentara, deputat independent, agentia de investii

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share