Social

Directorul CNA întreprinde o vizită de lucru la București

Pinterest LinkedIn Tumblr

Directorul CNA, Iulian Rusu, întreprinde o vizită de lucru, la București, unde va avea mai multe întrevederi cu reprezentanții autorităților de drept și din domeniul justiției din România. Din delegație mai face parte șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, adjunctul său, Ion Munteanu, dar și angajați ai altor instituții de stat și membri ai societății civile.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Luni, delegația moldoveană se va întâlni cu secretarul de stat al Ministerului Justiției al României, cu președintele și vicepreședinții Consiliului Superior al Magistraturii, precum și cu Secretarul General al CSM și șefa Direcției Afaceri Europene, Relații Internaționale și Programe a CSM.

Pentru ziua de luni, mai sunt planificate întrevederi cu procurorul general al României, cu șeful DNA și cu unul din foștii conducători ai Direcției Naționale Anticorupție, actualmente judecător. La sfârșitul zilei, autoritățile de la Chișinău vor avea o sesiune de discuții cu jurnaliști și experți anticorupție din România.

Marți, directorul CNA și procurorii anticorupție vor avea o ședință de lucru cu șefa Biroului FBI la București și cu directorul general al Agenției Naționale a Bunurilor Infracționale din România.

loading...

Comments are closed.