Actual

Directorul general adjunct al APP , în vizită la S.A. ,,Drumuri-Criuleni”

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 21 octombrie, Mihail Soțchi, director general adjunct al Agenției Proprietății Publice, a întreprins o vizită de lucru la S.A. ,,Drumuri-Criuleni”

În cadrul întrunirii cu colectivul întreprinderii, Mihail Soțchi a transmis un mesaj de felicitare din partea conducerii APP cu ocazia zilei lucrătorului din transportul auto și a gospodăriei drumurilor ce este sărbătorită anual în țara noastră la 22 octombrie.

Directorul întreprinderii, Alexandru Popov, a făcut o trecere în revistă a principalelor realizări din anul curent și și-a exprimat convingerea că anul 2021 va fi unul mult mai benefic pentru S.A. ,,Drumuri-Criuleni”. Angajații întreprinderii s-au arătat interesați de acțiunile autorităților în raport cu viitorul întreprinderilor din acest sector.

Mihail Soțchi a menționat că autoritățile continuă realizarea obiectivului major de a reabilita infrastructura drumurilor din țară, aceasta fiind prioritară pentru dezvoltarea regiunilor rurale și stoparea emigrației cetățenilor. Prin urmare, pe parcurs se va încerca de atrage mai multe mijloace financiare pentru redresarea sectorului.

Unul dintre obiectivele de bază propuse de S.A. ,,Drumuri-Criuleni” pentru viitorul apropiat este asigurarea viabilităţii pentru desfăşurarea circulaţiei rutiere în condiţii corespunzătoare, conform programului, S.A. ”Drumuri Criuleni”, precum și demararea lucrărilor de întreţinere a drumurilor publice de interes internaţional, naţional, regional şi pregătirea lor pentru perioada rece a anului. În acest scop se petrec lucrări de întreţinere a acostamentelor şi amenajarea canalelor de scurgere a apelor pluviale.

La finalul întrunirii s-a convenit asupra unor acțiuni ulterioare ce au drept scop eficientizarea activității întreprinderii.

Citește  și: Directorul general adjunct al APP, în vizită de lucru la Direcția pentru Exploatarea Imobilului și la Centrul de Metrologie Aplicată și Certificare

loading...

Comments are closed.