Economic

Directorul general al Societății pe Acțiuni „Metalferos” a depus cerere de demisie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Directorul general al Societății pe Acțiuni „Metalferos” Igor Cujba a depus cerere de demisie. Un anunț în acest sens a fost făcut marți, 12 octombrie, de către responsabilii din cadrul „Metalferos” printr-un comunicat de presă, scrie zdg.md

În comunicatul emis de „Metalferos” Igor Cujba a anunțat despre plecarea sa din funcția de director și a enumerat principalele realizări pe care le-e înregistrat în perioada în care s-a aflat în fruntea companiei.

„Cu toate că am preluat o întreprindere care se afla în blocaj de activitate timp de cinci luni, fără stocuri și achiziții curente, fără contracte încheiate, în prima jumătate a anului 2021 am reușit să înregistrăm o creștere a veniturilor cu 910 %, raportându-ne la planul de afaceri. Actualmente S.A. ”Metalferos” este în profit net de 53 939 290, 00 lei, cu un stoc de 10 000 de tone de metale feroase aflate pe teritoriul întreprinderii. (…) Păstrând nucleul și modificând relațiile și procesele, pe parcursul a aproape doi ani de zile am reușit să realizăm și alte obiective: păstrarea locurilor de munca pentru toți angajații și îmbunătățirea condițiilor de muncă; păstrarea Secției de confecție unde lucrează în jur de 25 de femei, prin găsirea de parteneri noi; negocierea și încheierea de contracte noi cu parteneri europeni și menținerea unor standarde de calitate înaltă oferite clienților; diminuarea cheltuielilor, eficientizarea infrastructurii întreprinderii, precum și îmbunătățirea performanțelor logistice”, se arată în mesajul lui Cujba.

loading...

Comments are closed.