Politic

DOC // Adela Răileanu, deputat: ”O nouă mostră de dictatură marca PAS”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Adela Răileanu, deputat PSRM, critică dispoziția lui Igor Grosu cu privire la instituirea unor reguli speciale de utilizare a sălii de conferințe a Parlamentului, fiind îngrădit accesul persoanelor terțe. Printr-un mesaj pipărat, deputatul socialist sesizează o nouă mostră de dictatură marca PAS.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Se pare că această guvernare este în agonie. Întreaga lume a înțeles că regimul PAS, a mers prea departe în pornirile sale dictatoriale, iar exponenții regimului sunt foarte stresați și simt că li se clatină pământul sub picioare.

Lucrurile urâte care s-au întâmplat în a doua jumătate a anului trecut, îi deranjează pe mulți membri din echipa PAS. Am fost martorii unor plecări răsunătoare din Guvern, de la Președinție și din alte structuri ale statului.

E clar că liderii regimului fac tot ce pot, ca să nu admită explozia din interior. Ei vor înăbuși orice elemente de rezistență și vor bloca toate platformele, care pot contribui la propagarea adevărului. Cu atât mai mult, vor continua să obstrucționeze forțele de opoziție, care contribuie la erodarea încrederii în acest regim antidemocratic.

Așa se va întâmpla în Parlament, unde președintele Igor Grosu a dispus să li se interzică cetățenilor de rând, activiștilor civici, reprezentanților ONG-urilor să participe la conferințe de presă, în incinta Parlamentului.

O nouă mostră de dictatură parlamentară, marca PAS. Când ei erau în opoziție, au adus în sala de presă a Parlamentului pe cine au dorit ei. Și nu a încercat nimeni să-i lezeze în dreptul lor de a se exprima liber. Au fost și fermieri, și ONG-iști, și experți, și protestatari alături de deputații PAS la conferințe de presă.

Acum însă, când se simt puși la perete, ”marii luptători” pentru libertate trag zăvorul la ușa Parlamentului și privatizează dreptul de a vorbi în fața camerelor. Doar lor li se poate să vorbească, ceilalți trebuie să asculte și să aplaude, în liniște.

Aplaudați, tovarăși pentru această dictatură!”, a declarat Răileanu.

loading...

Comments are closed.