DOC // Alexandr Slusari s-a judecat cu “Igor Nicolaevici Dodon-Багамский”. Hotărârea adoptată de instanță

Alexandr Slusari, fost deputat ACUM, a câștigat procesul civil intentat la cererea lui Igor Dodon, fost președinte al Republicii Moldova, iar pe rol are și alte procese.

„Ieri am câștigat procesul împotriva lui Igor Nicolaevici Dodon-Багамский, care a încercat să-și apere onoarea de ‘culiocar’. În general, faptul că el încă este în libertate se datorează calității ‘reformei’ justiției a actualei guvernări și, probabil, faptului că prin toxicitatea sa este unul dintre cei mai comozi oponenți pentru Maia Sandu.

Recent am câștigat un proces similar împotriva actualului aliat al partidului de guvernare, Eugen Nichiforciuc, care, după Plahotniuc și Dodon, acum respectă Moldova și pe Maia Sandu.

Mai am două procese cu un alt fost prieten al guvernării, Dorel Musteață, cu care PAS a vrut în 2021 să reformeze justiția.

De asemenea, mai am un proces cu prietenii lui Andrei Spânu și cu Силовые Машины din Horuse, plus un proces cu o firmă românească, condusă de prietenii lui Andronache, care a adus deșeuri pentru uzina metalurgică de la Râbnița sub forma de fontă. După expertiză, toate camioanele au dispărut și rezultatele anchetei nu sunt cunoscute până în ziua de azi. Totuși, firma respectivă pretinde că i-am lezat onoarea și reputația.

Vedeți ce buchet frumos de litigii am în aceste vremuri bune?

Am noroc de un avocat bun, Dumitru Pavel, căruia, profitând de ocazie, vreau să-i mulțumesc public”, a declarat Slusari.

Total
0
Shares
Total
0
Share