DOC // Angajații ODA urmează să fie mutați într-o clădire dezastruoasă, pentru a face loc ministerului condus de Victor Parlicov

În scopul amplasării Ministerului Energiei în imobilul situat pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 134, Cancelaria de Stat a solicitat Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului să întreprindă, în termeni proximi, dar nu mai târziu de 26.02.2024, acțiunile necesare pentru reamplasarea angajaților ODA în clădirea gestionată de Instituția publică ”Agenția Servicii Publice”, situată pe adresa mun. Chișinău, str. Ghioceilor, nr. 1 (pe teritoriul Moldexpo).

Printr-o scrisoare colectivă din 19 februarie 2024, angajații ODA au solicitat să nu fie modificat actualul sediu al instituției, pentru a evita orice perturbare a procesului de suport antreprenorial la nivel național, dar și a procesului de colaborare cu partenerii externi.

“Rugăm să țineți cont și de părerea actualilor angajați ai instituției, semnatari ai acestei petiții, care își doresc o bună desfășurare a lucrărilor și o conlucrare cât mai eficientă cu antreprenorii, instituțiile bancare, partenerii externi și alte instituții”, este ultimul cuvânt al angajaților ODA, adresat Președinției, Parlamentului, Guvernului, Ambasadei Germaniei, Băncii Mondiale și USAID.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share