Economie

DOC // ASP a publicat lista a încă 702 persoane juridice inactive

Pinterest LinkedIn Tumblr

Din Registrul de stat al persoanelor juridice, precum și din Registrul de stat al întreprinzătorilor individuali vor fi radiate 702 persoane juridice inactive și întreprinzători individuali inactivi, în privința cărora de către Agenția Servicii Publice (ASP) din oficiu a fost inițiată procedura de radiere, informează Monitorul Fiscal.

Lista persoanelor juridice inactive radiate a fost publicată în Monitorul Oficial din 12 martie curent. Cererile și creanțele creditorilor pot fi depuse în termen de 2 luni la Departamentul înregistrare și licențiere a unităților de drept al ASP.

În conformitate cu art. 26 alin (3) din Legea nr. 220-XVI din 19.10.2007 privind înregistrarea de stat a persoanelor juridice și a întreprinzătorilor individuali, în termen de 3 zile lucrătoare de la adoptarea deciziei de iniţiere a procedurii de radiere din Registrul de stat, ASP publică pe site-ul său oficial şi în Monitorul Oficial avizul cu privire la iniţierea procedurii de radiere din Registrul de stat a persoanei juridice inactive și întreprinzătorul individual inactiv. Avizul conţine şi date cu privire la modalitatea şi termenele de înaintare a cererilor de către persoana inactivă ce urmează a fi radiată, a creanţelor de către creditori sau de către alte persoane interesate, precum şi adresa la care acestea pot fi depuse.

Monitorul Oficial Nr. 74-76 by Telegraph Moldova on Scribd

loading...

Comments are closed.