Politică

DOC // Câte săptămâni a lipsit Renato Usatîi de la serviciu. Datele oficiale ale Primăriei Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Bălți a venit cu un răspuns la solicitarea redacției Sinteza de a comunica câte zile a lipsit de la locul de muncă, primarul capitalei de nord, Renato Usatîi, informează Sinteza.org

Astfel, după datele prezentate de către secretariatul Primăriei Bălți, liderul Partidului Nostru a lipsit de la muncă 30 de zile, în care nu sunt incluse zilele de sâmbătă și duminică, din totalul de 106 zile de la începutul anului 2021, care includ și zilele de odihnă.

Conform răspunsului primit, Renato Usatîi a beneficiat de 11 zile de concediu medical și 19 zile de concediu neplătit, până la data de 16.04.2021.

Amintim că de la începutul acestui an, Renato Usatîi a avut cel puțin trei vacanțe peste hotarele țării. Recent acesta a revenit din Dubai, unde și-a administrat vaccinul Sputnik-V. Presa a scris că în Dubai, Usatîi se întâlnește cu fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc. Pentru ultima sa vacanță, Usatîi a declarat în cadrul unei emisiuni că ar fi cheltuit peste 300.000 lei, echivalentul a 150 de pensii medii sau 38 de salarii în municipiul Bălți.

Citește și: Renato Usatîi, după decizia CC: ”Așteptăm Decretul Maiei Sandu privind stabilirea datei alegerilor legislative”

loading...

Comments are closed.