Politic

DOC // Chicu: Europenii au decis să intervină în debandada antidemocratică și antiruropeană a Maiei Sandu și grupării sale de analfabeți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ion Chicu, ex-premierul Republicii Moldova, președintele formațiunii politice PCDM:

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

(În sfârșit) partenerii noștri europeni au decis să intervină în debandada antidemocratică și antiruropeană a Maiei Sandu și grupării sale de analfabeți.

Din cauza amendării legislației audiovizualului și trecerii sub control politic a Televiziunii și Radioului Național de către PAS în toamna anului trecut, Consiliul de Miniștri a țărilor Consiliului Europei nu doar că a menținut țara noastră sub monitorizare, dar și a decis trecerea de la supravegherea standard la cea avansată.

Când analfabeții din PAS modificau toamna trecută procedura de numire și eliberare din funcție a membrilor Consiliului Audiovizualului și a directorului TRM , oamenii care înțelegeau gravitatea abuzului preîntâmpinau, că vor fi consecințe grave și țara va fi taxată. Iar partenerii europeni nu vor putea închide ochii la asemenea devieri antidemocratice. Am notificat atunci mai mulți ambasadori din tările UE să nu tolereze aceste derapaje grave.

Iată că CM a țărilor CoE, urmare modificărilor legislative operate de PAS în 2021, a decis nu doar să continue monitorizarea autorităților noastre, dar și să ne treacă în procedura avansată de monitorizare. Asta reconfirmă instituirea de către gruparea PAS a cenzurii în țară. Și faptul, că partenerii noștri europeni au înțeles (în sfârșit) ce regim dictatorial se instaurează în țarii.

loading...

Comments are closed.