DOC // Coaliția PAS-PSRM-Grigorișin creează haos la Bălți: Primăria plătește datoriile pe care aceștia le-au creat

Coaliția, din care fac parte socialiștii, partidul PAS și Grigorișin, creează haos în municipiul Bălți. Primarul municipiului, Alexandr Petkov, a adus dovezi documentare despre analfabetismul absolut al acuzațiilor venite din partea reprezentanților acestei coaliții.

Primarul a publicat o hotărâre adoptată de coaliția PAS-PRM, care obligă întreprinderea municipală DRCD (Direcția reparații și construcția drumurilor) să achite lunar 200.000 de lei pentru datoria din anul precedent. Petkov a declarat că cetățenii nu trebuie să sufere din cauza comportamentului criminal al politicienilor. De aceea edilul orașului a dispus ca 400.000 de lei să fie transferați de la Primărie, într-o plată direcționată, pentru achitarea datoriei care s-a format din cauza reprezentanților coaliției haosului.

„Acești politicieni nu se obosesc nici măcar să citească ceea ce ei înșiși votează la ședințele Consiliului Municipal. Probabil, din cauza lipsei unor cunoștințe elementare. Prin urmare, sunt sigur că cetățenilor din Bălți le va fi interesant să afle că, la 30 aprilie anul curent, coaliția haosului, din care fac parte socialiștii, partidul PAS și Grigorișin, a fost cea care a aprobat OBLIGAȚIA DRCD (nu a primăriei, nu a lui Petkov, ci a DRCD) de a rambursa datoria din 2023 (200 de mii de lei în fiecare lună).

Fiți atenți la cine a semnat această decizie a Consiliului. Au votat-o cei 18 consilieri ai coaliției haosului, din care, repet, fac parte PAS, PSRM și Grigorișin”, a scris Alexandr Petkov pe pagina sa de socializare.

„Iar pentru a ne asigura că nimeni nu-și va permite să pună mâna pe acești bani așa cum s-au obișnuit, primarul din Țambula, unde se află groapa de gunoi, va fi de asemenea informat despre respectiva plată cu destinație specială”, a adăugat Alexandr Petkov.

Anterior, Petkov a numit starea deplorabilă la DRCD ca fiind rodul „muncii” fostului primar Grigorișin, sub al cărui control s-a aflat întreprinderea în ultimii ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share