Politic

(doc) Încă un consilier municipal îl părăsește pe Usatîi. Iată care sunt motivele invocate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Antoniu Lisnic, membru al Consiliului Municipal Bălți, părăsește fracțiunea Partidului Nostru. Alesul local motivează plecarea sa prin unele declarații publice făcute de Renato Usatîi și unii consilieri din cadrul fracțiunii referior la persoana sa, declarații pe care le califică false și neîntemeiate.

Astfel, de acum încolo Linisc își va exercita mandatul de consilier independent.

„În urma declaraților publice neîntemeiate și false, și evenimentelor petrecute în ultima perioadă în cadrul Partidului Politic Partidul Nostru. În care deciziile se iau doar de un grup restrîns de oameni și deseori aceste decizii au caracter mai mult politic, decît social sau în favoarea cetățenilor. Am decis să vin cu următoarea declarație. Țin să mulțumesc tuturor consilierilor și membri ai acestei echipe cu care am muncit de la începutul formării Partidului – și care cunosc foarte bine situația din interior referitor la persoana mea”, a scris Antoniu Lisnic pe facebook, atașând acest document:

lisnic antoniuc, primaria balti, renato usatiiTelegraph.md amintește că aceasta nu e prima plecare a unui membru din Partidul Nostru. Anterior și viceprimarul municipiului Bălți, Igor Șeremet, și-a dat demisia, dar și alți oficiali locali.

loading...

Comments are closed.