Politic

DOC // Lovitură pentru Maia Sandu! Membrii unei organizație din r. Cimișlia părăsesc PAS: ”Conducerea de vârf a instaurat dictatură în partid”

Pinterest LinkedIn Tumblr

11 membri ai organizației teritoriale din satul Gura Galbenei a Partidului Acțiune și Solidaritate anunță că părăsesc formațiunea și acuză conducerea acesteia de „instaurarea dictaturii”. Liderii PAS nu au comentat deocamdată acuzațiile, precizând că vor reveni cu reacție pe acest subiect, transmite Telegraph.md, cu referire la Unimedia.info

Mai mulți membri ai organizației teritoriale PAS din Gura Galbenei, raionul Cimișlia, au semnat o declarație, prin care se arată nemulțumiți de deciziile luate de către conducerea PAS la ultima adunare din această localitate.

„Conducerea de vârf a acceptat aderarea la organizație a foști membri ai Partidului Democrat, Partidului Popular European și ai Partidului Șor, fără a trece unele filtre, doar cu scopul de a mări numărul membrilor”, se arată în declarație.

Totodată, membrii PAS din Gura Galbenei sunt nemulțumiți că la conducerea organizației locale s-ar promova o altă persoană decât cea agreată de ei. „Este promovat un apropiat al lui Dan Perciun, deși în urma votului secret președinte al organizației a fost aleasă o altă persoană”, mai spun aceștia.

Liderii PAS nu a comentat deocamdată declarația organizației sale din Gura Galbenei, dar au menționat că vor reveni cu reacție.

O activistă civică din Bălți îl acuză pe Usatîi și echipa sa de incompetență

 

loading...

Comments are closed.