Actual

DOC // Mirosul urât din Chișinău este protejat prin intermediul instanței de judecată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani a interzis SA „Apă-Canal” de a debranșa acei agenți economici, producători, ce revarsă apele uzate de la întreprinderile de producere în canalizarea publică, anunță Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău.

”Pute în sistemul judecătoresc. După ce am decis ca agenții economici să fie pedepsiți anume în așa fel, pentru faptul încălcărilor, ce rezultă „putoarea” în capitală și le-am dat termeni concreți pentru a-și construi stații de preepurare, fapt ce ar soluționa problema, judecătorii le vin în ajutor.

Din păcate în ultima perioadă, tot mai des ne confruntăm cu decizii abuzive din partea unor instanțe de judecată și anume: acapararea terenurilor, permiterea construcțiilor ilegale, întoarcerea în funcții a unor persoane dubioase”, a menționat Ceban.

Edilul promite că lista acelor agenți economici care încalcă normele, va fi făcută publică.

Roman Pascari, judecătorul care a emis hotărârea a fost numit în funcție în anul 2015, iar în vara anului 2020 a reușit să-și rezerve fotoliul până la atingerea plafonului de vârstă, scrie magistrat.md

loading...

Comments are closed.