DOC // Natalia Gavrilița și Sergiu Litvinenco vor fi judecați pentru declarații false

”Vom depune cerere prealabilă de chemare în judecată a Premierului, Natalia Gavrilița și ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, în urma declarațiilor defăimătoare în adresa mea. Drept despăgubiri vom cere ca cei doi să măture Piața Marii Adunări Naționale timp de un an de zile. Actele sunt pregătite”, a declarat Ion Ceban, primarul general al mun. Chișinău.

”Consider că declarațiile Prim-Ministrului și Ministrului Justiției Republicii Moldova sunt vădit tendențioase și orientate direct spre defăimarea proiectului politic MAN și a mea personală.
Mai grav este că de la tribuna Guvernului este atacat un partid în formare, acesta fiind un abuz grav de putere și fapt care ne impune să ne apărăm drepturile în instanța de judecată împotriva declarațiilor false și defăimătoare.

Consider că aceste mesaje din Casa Guvernului Republicii Moldova au fost făcute intenționat pentru a induce în eroare cetățenii, partenerii internaționali, dar și oamenii care vor să adere la viitorul partid MAN.

Ținând cont de faptul că personal, dar și echipa MAN, ne-am declarat în opoziție față de actuala guvernare, credem că ceea ce s-a întâmplat este o persecutare pe criterii politice și o intimidare din partea guvernării pe faptul că suntem vocali pe anumite probleme stringente, ceea ce creează o practică periculoasă care lovește în bazele statului de drept ale țării noastre”, a mai declarat edilul.

Нет описания фото.Нет описания фото.Возможно, это изображение текст

Total
0
Shares
Total
0
Share