Actual

DOC // Primarul Chișinăului a fost depistat pozitiv la COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ion Ceban, primarul municipiului Chișinău, a fost depistat pozitiv la COVID-19, informează Telegraph.md, cu referire la documentul publicat de edil.

Ceban spune că a făcut testul de rutină în contextul în care în primărie sunt foarte mulți funcționari infectați cu COVID-19. Unii au starea de sănătate gravă, alții au aflat întâmplător, deoarece s-a solicitat ca toți angajații să fie testați.

”În ultima perioadă, am dat mai multe teste, la fel ca și pe toată perioada pandemică. În special în ultima săptămână am dat testul la întoarcere din deplasare, altul ieri împreună cu echipa, iar cu scurt timp în urmă am primit rezultatul. În prezent sunt bine și sunt acasă, dar mai izolat de familie deoarece membrii familiei nu au COVID. Aveți grijă și recomand tuturor angajatorilor să testeze lucrătorii pentru a se asigura că toți sunt în ordine. Purtați măștile și țineți cont de toate recomandările specialiștilor. În această perioadă voi munci de acasă!”, a scris primarul pe pagina sa de pe Facebook.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

loading...

Comments are closed.