Politic

(doc) Răsturnare de situație. Dovada că Ion Ceban a fost totuși INVITAT OFICIAL de către Primarul Bucureștiului

Pinterest LinkedIn Tumblr

A fost sau nu invitat la București Ion Ceban, Primarul general al municipiului Chișinău? Întrebare care a stârnit discuții, controverse și polemice în spațiul informațional din Republica Moldova.

Primarul Municipiului Chișinău se află într-o vizită oficială la București, mergând la invitația Gabrielei Firea Primarul general al capitalei române.

Subiectul însă a stârnit controverse, după ce un portal de știri autohton, a lansat un zvon precum că acesta nu ar fi fost invitat de Primarul român și că Gabriela Firea respinge autenticitatea declarațiilor lui Ion Ceban.

Azi pe Facebook, Primarul General al capitalei republicii Moldova, a publicat însă atât scrisoarea-invitație semnată de Gabriela Firea, cât și agenda întâlnirilor sale de la București.


„Referitor la cele apărute în presă. Am fost sau nu invitat la București?
Public scrisoarea și vreau să declar următoarele: pentru astăzi nu a fost preconizată o întrevedere cu primarul general de București, Gabriela Firea. Ne propunem să revenim la București în perioada imediat următoare, unde ne preconizăm să organizăm și o Serată a Chișinăului la București.” a scris Ion Ceban publicând imaginea cu scrisoarea oficială.

Totodată Ion Ceban a vorbit și despre întâlnirile sale de astăzi de la București, cu viceprimarul general de București, Aurelian Bădulescu.

„Am mulțumit pentru deschidere și aprecierea oficialilor, dar și pentru multiplele proiecte implementate de România în Republica Moldova, începând cu reparația grădiniților dar și altele în diverse domenii.

Am reiterat disponibilitatea de a colabora și am primit și un răspuns pozitiv în acest sens.

Aurelian Bădulescu, a declarat că ar fi bine o mai mare cooperare dintre primăriile noastre, ceea ce este îmbucurător. Am zis că am o echipă puternică și vin cu obiective concrete care îmi propun să îmbunătățească infrastructura municipiului Chișinău și viața locuitorilor.

Suntem pe final de an, a fost nevoie de discutat la București mai multe subiecte de infrastructură, cum are fi: maternitatea nr. 2 din capitală, Biblioteca municipală ,, Bogdan Petriceicu Hașdeu,,, multe alte proiecte, autobuse și echipamente medicale care urmează să vină ca donație din partea Bucureștiului în scurt timp.” anunță Ion Ceban pe facebook.

 

loading...

Comments are closed.